Presenttips.se har 1 800 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Zombie Apocalypse Revamped

Zombie Apocalypse Revamped

Vem har inte velat uppleva zombieapokalypsen? Nu får du den möjligheten. Året är 2027 och det är ett år efter zombieapokalypsen. Du tillhör en grupp överlevare som är på ett enormt viktigt uppdrag som kan rädda mänskligheten. Ni har slagit upp ett tillfälligt tältläger i skogen och är tvungna att trotsa mörkret och ge er iväg i riktning mot ett industriområde för att införskaffa förnödenheter. Detta område ska dock vara fullt av zombies, och dessutom ryktas det att någon ibland er är förrädare och i hemlighet jobbar för en annan grupp överlevare som vill hindra att ert uppdrag lyckas.

*Som att vara med i en interaktiv zombiefilm
*En hel teaterensemble gör upplevelsen oförglömlig

Förutom spänning och adrenalin erbjuder kvällen mystik och mysterielösning. Upplevelsen tar ca två och en halv timme och är inte för den som har svagt hjärta.

480 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsecom logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsecom logo

Upplevelse.com

Upplevelse.com är en upplevelseförmedlare med lägsta pris-garanti. Hittar du ett lägre pris inom 14 dagar får du mellanskillnaden tillbaka.

Hemsida: upplevelse.com

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.