Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Vinprovning - Uppsala

Vinprovning - Uppsala

De flesta finSmakare har sina favoriter när det gäller vin. Under denna vinprovning, får mottagaren av detta presentkort, chansen att utforska vinets spännande värld och prova fem olika viner under handledning av en kunnig sommelier. Vinprovning är en spännande upplevelse eftersom det finns så många olika Smaker och dofter gömda i en vinflaska. Under kvällens gång får ni en inblick i vinets Smakrika värld och chans att avSmaka och njuta av ungefär fem olika sorters viner av olika karaktär. Denna provning kommer att både inspirera och förvåna då vi tillsammans provar oss fram i vinets spännande värld.
Provningarna genomförs i grupper med likasinnade under handledning av en kunnig provningsledare. Vinprovningar är en populära present som passar de flesta och passar utmärkt att ge bort som både som bröllopspresent och födelsedagspresent.

360 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.