Presenttips.se har 1 799 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Upzone Äventyrsparker

Upzone Äventyrsparker

Är du en klätterapa som tycker om spänning och höga höjder? Har du likasinnade vänner eller kollegor som du gärna utmanar på nya äventyr? Då är det här den rätta upplevelsen! Mottagaren av detta presentkort får en adrenalinhöjande upplevelse bland trädtopparna i någon av Upzones äventyrsparker.
Upzone Äventyrsparker finns i Borås, Ängelholm, Ullared och Åhus. Vi har höghöjdsbanor ända upp till 18 meter! Med fyra olika banor i varje park på olika höjder och svårighetsgrader kan alla hitta sin utmaning, även den mest höjdrädda kan utmana sig i banor som börjar 2 meter över marken på detta adrenalinpumpande äventyr! Klättra i nät, balansera på linor, kasta dig ut i en linbana och balansera på alla möjliga slags hinder i luften, alltid under ett vakande öga av våra erfarna guider. Hos Upzone kan du verkligen utmana dig själv och klättra ända upp till trädtopparna för att sedan glida på linor mellan träden.
Ta chansen att ge dina kollegor, vänner eller familjen en riktigt rolig och utmanande upplevelse som garanterat kommer bli ett minne för livet!

395 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.