Presenttips.se har 1 800 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Upptäck skärgården på cykel

Upptäck skärgården på cykel

Denna produkt har utgått och går inte att få tag på längre - såvitt vi vet.

Upplev den unika Åboländska skärgården på ett nytt sätt - på cykel! Detta är ett naturnära och populärt sätt att upptäcka skärgården på.

*Ta del av en fantastisk skärgårdsmiljö
*140 km cykling under fyra dagar
*All utrustning ingår

Om upplevelsen:
Ni upplever de centrala delarna av Skärgårdens ringväg i totalt fyra dagar. Cyklandet utförs i egen takt utan reseledare. I priset ingår fyra övernattningar med frukost, middag den sista kvällen samt färjbiljetter. I utrustningen ingår cykel med cykelväskor och en ruttbeskrivning med karta.

Första dagen cyklar ni från Nagu till Nådendal. Ni tar förbindelsebåten från Nagu gästhamn via ön Själö till Rimito. Därefter cyklar ni till Nådendal. Etappen är 40 km.

Andra dagen inleds med att cykla mot Gustavs. Härifrån tar ni färjan över till Iniö där ni övernattar. Etappen är 45 km.

Tredje dagens etapp är 35 km och går från Iniö med färja till Houtskär och sedan med ytterligare en färja till Korpo. På Iniö

-
Buybutton obsolete

Presenttips från

Upplevelsecom logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsecom logo

Upplevelse.com

Upplevelse.com är en upplevelseförmedlare med lägsta pris-garanti. Hittar du ett lägre pris inom 14 dagar får du mellanskillnaden tillbaka.

Hemsida: upplevelse.com

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.