Presenttips.se har 1 725 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Turridning på islandshäst

Turridning på islandshäst

Att rida Islandshäst genom spännande skog och över öppna ängar har människan älskat ända sedan tidernas begynnelse.

Vare sig du är nybörjare eller erfaren ryttare är de gamla vikingarnas Islandshäst perfekt för att ge dig en underbar ridupplevelse. Alla hästar är omsorgsfullt utvalda och tränade för att du ska få en sån fin och minnesvärd ridtur som det går. Och du kommer självklart att prova Islandshästens unika gångart, tölt.

  • Två timamrs spännande och härlig ridtur
  • Fika ingår
  • För nybörjare såväl som för erfarna ryttare

Bärby Gård drivs av Hreggvidur Eyvindsson och Jenny Mandahl. Jenny är bland annat flerfaldig Svensk Mästare och landslagsryttare, hennes bästa internationella merit är en 4:e placering i stilpass på VM med hingsten Dropi frá Midsitja. Hreggvidur har tävlat för både Isländska och Svenska landslaget, vann Nordiska mästerskapen i tölt 1998. Vad de inte vet om att rida Islandshäst är inte värt att veta.

Rida Islandshäst på tur börjar på Bärby Gård utanför Alunda-Uppsala. När du kommer fram är hästarna sadlade och klara. Efter en kort genomgång då ledaren ser vilken häst som passar dig ger ni er iväg... Ni är ute och rider i cirka två timmar.

Och inte bara att rida Islandshäst blir en upplevelse, naturen i Roslagen är ljuvlig, med små slingrande vägar genom trollskog och luftiga ljusa fält. Även här får du en upplevelse av vikingatid, när du rider genom Svea urhem.

Ta på hjälmen, svinga dig upp i sadeln och bered dig på en spännande tur där du får prova att rida Islandshäst!

695 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.