Presenttips.se har 1 804 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Supercar vs. Supercar - Stockholm

Supercar vs. Supercar - Stockholm

Hur känns det egentligen att trycka på gasen i en supersportbil? Här får du möjlighet att provköra både en Ferrari och en Lamborghini, på samma dag! En lätt touch på pedalen och du hör mullret och det närmast metalliska ljudet av en monstermaskin, här pratar vi riktigt supertryck! Upplevelsen inleds med att du hälsas välkommen av instruktören när du anländer till platsen för din körning. Efter det att du har valt bil visar instruktören körteknik och var alla reglage sitter. När du känner dig bekväm med bilen är det dags att glida ner i förarsätet och äntra positionen som sportbilsförare. Du kommer direkt att märka att du sitter bakom ratten på en supersportbil av högsta klass. Ett lätt tryck på gaspedalen ger ett omedelbart gensvar från den mycket kraftfulla motorn. Sedan kör du tillsammans med instruktören en lämplig slinga.
Hade du inte Smak för sportbilar innan kommer du definitivt att få det efter detta! Glöm inte att ta med kameran.

2495 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.