Presenttips.se har 1 725 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Segwayäventyr till Kastellholmen - En person

Segwayäventyr till Kastellholmen - En person

Följ med oss på Segwayäventyr till Kastellholmen. Detta är Segwayturen för dig som vill åka med på en tur med Segway där fokus ligger på rolig körning. En Segway balanserar på två hjul med hjälp av avancerad elektronik och är ett unikt och roligt fordon som drar blickar till sig vart man än åker. En Segway manövreras genom att flytta tyngdpunkten i önskad riktning, eller helt enkelt genom att luta sig åt samma håll som man vill åka åt. Manövreringen är intuitivt och enkel, när man väl är igång är det lika enkelt som att gå till fots. Toppfarten är hela 20 km/h.
Turen startar på Skeppsbron i Gamla Stan och går mot Skeppsholmen och Kastellholmen. Vi gör flera stopp på vägen för att prova på att köra i olika miljöer och fotografera. Turen är cirka 7 km lång och avslutas utanför Upplevelsepresents butik. Att köra Segway är kul för både ung som gammal, turen anpassas alltid efter deltagarnas önskemål och körkunskaper.

395 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.