Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Segwayäventyr - Stockholm

Segwayäventyr - Stockholm

Segway är ett populärt och roligt transportmedel som drar blickar till sig vart man än åker. Nu har du chansen att prova på Segway under en spännande stadstur! Segway balanserar på två hjul med hjälp av avancerad elektronik och är ett välbeprövat fordon. En Segway manövreras genom att flytta tyngdpunkten i önskad riktning. Eller helt enkelt genom att luta sig åt samma håll som man vill åka åt. De unika egenskaperna gör att manövreringen är intuitiv och enkel. När man väl är igång är det lika enkelt som att gå till fots men mycket roligare. Toppfarten är hela 20 km/h.
Segwayäventyr i Stockholm
Turen startar i centrala Stockholm och går ut mot kungliga Djurgården. Vi gör flera stopp på vägen för att fotografera och beundra omgivningen. Turen är 1-1,5 timmar lång och avslutas i city. Att köra Segway är lika kul för både ung som gammal.
Segwayäventyr i Karlskrona
Våra turer startar centralt och tar dig till vackra omgivningar i Karlskrona. Oavsett vilken rutt ni tar kommer ni lära er Segway från grunden och inse hur smidigt och roligt det är i stadsmiljö. Turerna är ca. 1 - 1,5 timme.
För företag kan vi även anordna specialutflykter eller närvara på er kickoff. Det finns även möjlighet att hyra segway i samband med mässor eller events.

495 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.