Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.RIB-äventyr i skärgården

RIB-äventyr i skärgården

Att åka RIB-båt är en upplevelse som kombinerar extrem fart och spänning med en fantastisk naturupplevelse. Kort sagt, detta är något du inte får missa! Möt upp två certifierade och erfarna besättningsmän på kajen i centrala Stockholm och hoppa ombord på en av RIB-båtarna. Dessa kraftfulla båtar bemästrar all typ av sjö och kan köra i hastigheter upp mot 55 knop, så det gäller att hålla i sig! När alla ombord har tagit på sig all nödvändig säkerhetsutrustning är det dags att kasta loss. Ni beger er ut på havet via Stockholms inlopp, i de Vatten där sött blandas med salt, och vidare ut mot skärgården. Under en lagom lång tur kommer ni korsa mellan kryssningsfartyg och segelbåtar ut mot vackra Gåshaga, söder om Lidingö, innan det är dags att vända tillbaka.
Upplev euforin, det äventyrliga pirret i magen och känslan av att flyga fram tätt ovanför Vattenytan när båten kommer upp i topphastighet! Det är garanterat något som måste upplevas!

490 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.