Presenttips.se har 1 725 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Provlektion flygplan - Göteborg

Provlektion flygplan - Göteborg

Har du undrat hur det känns att flyga bland fåglarna upp i det blå? Att själv få spaka ett helt flygplan? Nu har du chansen! Upplev känslan att tillsammans med en instruktör flyga ett flygplan och få en upplevelse du länge kommer att prata om. Innan flygningen får du en teoretisk snabbkurs av din flyglärare. Våra flyginstruktörer kommer berätta allt du behöver veta inför den kommande turen och svara på de frågor du har.
I cockpit är alla flygkontroller dubblerade och du får vara med i alla moment av flygningen inklusive start och landning. I luften övar vi på manövrering av flygplanet samt navigation. En riktig höjdarupplevelse som anpassas efter elevens önskemål och kunskapsnivå. Upplevelsen passar både gammal och ung.

2095 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.