Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Provflyg ett Sjöflygplan

Provflyg ett Sjöflygplan


Tänk att uppleva att du utan begränsningar svävar helt fri bland molnen, långt från vardagen där nedanför. Tillsammans med erfaren instruktör får du nu chansen att vara med om den totalupplevelse som flygning i sjöflygplan, för eget roder, ger! Och dessutom i den vackraste av omgivningar: Stockholms skärgård.

  • En teorilektion på marken
  • En flyglektion där du får styra planet själv över Stockholms inre skärgård (ca 40 minuter)
  • Lån av nödvändig utrustning

”Provflyg ett sjöflygplan” ger ytterligare en spännande dimension till upplevelsen då man kan starta och landa både på land och på vatten.
Din stora flygupplevelse börjar redan på marken då du får en noggrann genomgång av vad som kommer att ske när vi kommit upp i luften. Du får lära dig hur sjöflygplanet reagerar på olika roderutslag och självklart får du en noggrann säkerhetsinstruktion.

Dags för start! Vi lägger loss från bryggan och rullar ut på startbanan som är havet. När vi kommit upp ordentligt i luften får du själv ta kontroll över sjöflygplanet och prova på ett antal olika spännande flygmanövrar. Vi lyfter med vårt sjöflygplan från Täby och färdas över Fjäderholmarna, Lidingö och vidare ut mot Waxholms vackra omgivningar. Om du inte tidigare upplevt Stockholms skärgård från ovan har du verkligen något att se fram emot. Har du sett det förr, vet du att det inte går att se sig mätt på det fascinerande sceneriet! Ett helt annat sammanhang träder fram, öarna tillsammans med havet vävs ihop till det sinnrikaste mönster, och du kommer bära med dig känslan av att ha färdats över en av världens vackraste platser länge.

Denna flyglektion i miniformat handlar både om att testa att hantera ett sjöflygplan, och att njuta av en formidabel flygupplevelse.

3220 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.