Presenttips.se har 1 725 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Provåk Atom Extreme

Provåk Atom Extreme

Letar du efter det perfekta presentkortet att ge bort i födelsedagspresent eller julklapp till någon farttokig eller motorintresserad? Läs då vidare. Atom har tillverkat bilar och motorcyklar i över hundra år och denna bil är kulmen på Atoms samlade kunskap. Resultatet är ett monster som kör ifrån allt. Mottagaren till detta presentkort får chansen att åka med i en Atom och uppleva kraften från den kanske häftigaste bil som någonsin byggts.
"Jag har aldrig kört en bil som accelererar så snabbt."
Så sa den Brittiske TV-journalisten Jeremy Clarkson från tv-programmet Top Gear och vi kan inget annat än att hålla med. Känslan av att få åka med i en Atom är helt fantastisk och kan inte beskrivas med ord. Atom är det närmaste man kan komma Formel-racing och är en bil som ändrar din uppfattning om vad en riktig bil är.
Observera att du i denna upplevelse sitter som passagerare bredvid föraren, det är alltså en åktur och ingen körlektion.

1995 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.