Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Prova på ljusstöpning - Stockholm

Prova på ljusstöpning - Stockholm

Att stöpa ljus är inte bara kreativt och roligt utan också en meditativ upplevelse. Nu har du möjligheten att få prova på detta klassiska hantverk och stöpa dina egna ljus som du sedan kan tända vid speciella och mysiga stunder när mörkret faller på. Dagen börjar med en välkomstdryck där ni lär känna varandra samt får en genomgång hur stöpningen går till. Att stöpa ljus är ett gammalt hantverk som går ut på att en veke doppas i smält ljusmassa. Ett tunt lager ljusmassa fastnar på veken för varje gång den doppas, och lämnas då att svalna och stelna. Sedan upprepas proceduren om och om igen tills ljuset har fått önskad tjocklek. Det är ett skapande som tar tid, och det ger en nästintill meditativ känsla när du långsamt får du se hur ljuset växer fram. Under aktivitetens gång står det dryck och kakor framdukat. I pausen bjuds det dessutom på soppa, bröd och ost, samt ett glas vin eller annan valfri dryck. När aktiviteten är slut kommer du att ha stöpt 30 antikljus i tre olika storlekar samt ett grenljus, som du får ta med dig hem.
Det här är en upplevelse som passar perfekt till möhippan, svensexan, kompisgänget eller personalfesten. Men också för dig som vill träffa nya människor, behöver stressa ner eller vill känna skaparglädje tillsammans med andra.

895 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.