Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Keramikmålning för två

Keramikmålning för två

Släpp fram din kreativa sida genom att måla på keramik! Behåll keramikföremålet själv eller ge bort det till någon du vill överraska. Passar utmärkt att ge bort i bröllopspresent eller till kärleksparet. Mottagaren av detta presentkort får under professionell handledning måla en egen mugg i sina favoritfärger. Inga förkunskaper behövs. Det finns ett flertal muggar att välja mellan. Föremålen är från början inte glaserade utan glaseras först efter att du har målat dem. Detta gör att du får en lika snygg och tålig produkt som om den vore fabrikstillverkad.
Den inspirerande lokalen har rymliga utrymmen och även ett café där enklare förtäring finns att tillgå. De Vattenbaserade färgerna är ofarliga och lämpar sig väl för fot och handavtryck. Varför inte låta barnen skapa något riktigt personligt att ge bort? Aktiviteten passar alla och är ett utmärkt sätt att umgås på.

395 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.