Presenttips.se har 1 742 manuellt utvalda presenter från 488 olika butiker samt 303 blogginlägg.


Happy day se bannersmall
Enduroskola

Enduroskola

Denna produkt har utgått och går inte att få tag på längre - såvitt vi vet.

Kombinera Gotlands vackra natur med en naturnära motorcykelupplevelse. Tillsammans med omsorgsfullt valda instruktörer och stundvis Sveriges mest rutinerade dakar-förare, får mottagaren av detta presentkort ett äventyr som sent kommer att glömmas. Under två heldagar och en kväll får deltagaren lära sig och njuta av endurokörning på en helt ny nivå. Detta är en utmärkt present till den som har varit snäll och förtjänar en grym julklapp eller födelsedagspresent.
Dag 1:
Du inkvarteras i delat boende. Utbildningen börjar redan första kvällen med ett teoripass på hotellet i samband med middagen.
Dag 2:
Dagen startar med frukost 07.00. och redan 08.00 samlas vi för avfärd till första körpasset. Under dagen varvar vi teori och praktik, med avbrott för lunch och fikaraster. Dagen avslutas med en föreläsning, innan det bjuds till middag på hotellet.
Frukost 07.00, avfärd 08.00 till första utbildningspasset. Dag 3 innehåller mindre teori och mer praktik. passet avslutas med ett tävlingsmoment. Hela kursen avslutas senast 15.00 dag 3 med hänsyn till att alla ska hinna i tid till avgångstid för hemresa.
Kursen bjuder på dagar av rolig körning, gemenskap med likasinnade samt nya upplevelser. Utbildningen arrangeras av Sveriges mest rutinerade Dakar-förare

3700 kr
Buybutton obsolete

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.