Presenttips.se har 1 800 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.En sockerbagare

En sockerbagare

Har du möjligtvis en liten sockerbagare där hemma som älskar att pyssla i köket? I så fall är detta den perfekta upplevelsen. Alla barn drömmer väl om att någon gång besöka en äkta godisfabrik…
Gamla stans polkagriskokeri
I Gamla stan ligger ett alldeles äkta polkagriskokeri. Här kokas det kolor och rullas polkagrisar dagarna i ända. Kliv in i en förtrollad sockervärld och delta själv i ett bak där du får se hur polkagrisarna skapas. Ta chansen att smaka på den varma, mjuka polkagrissmeten och forma alldeles egna polkagrisar som du sen får ta med hem!
Presentkortet berättigar till polkagristillverkning för ett barn (6-8 st polkagrisstänger) samt valfri godisstrut. Medföljande vuxen får gärna assistera.
Åldersgräns för En sockerbagare är 5 år. Observera att bytesrätten och möjligheten till förlängning av presentkortet utöver ordinarie giltighetstid (12 månader) inte gäller för denna produkt.

295 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.