Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Dagssegling i Stockholms Skärgård

Dagssegling i Stockholms Skärgård

Stockholms skärgård är en unik plats på jorden medsina 24 000 öar och skär och rofyllda skönhet. Vår hemmahamn är skärgårdsstadenVaxholm.

  • Dagssegling med segelbåt (40-52 fot)
  • Lån av all nödvändig utrustning - flytväst och regnställ (S-XL).
  • Flytväst för barn kan ordnas om förfrågan görs minst ett par dagar innan.
  • Lunch, samt fika
  • I priset ingår ej transport till Vaxholm.

Till Vaxholmtar ni er på egen hand – med bil, buss eller skärgårdsbåt frånStockholm City. Ni seglar i bekväma, stabila båtar med en erfaren kapten. Bådegamla sjöbjörnar och fullkomliga nybörjare välkomnas till dennaupplevelse.Under dagen lägger ni till vidnågon av alla vackra öar, badar och äter en god lunch. Det är vinden som avgörhur långt ni kommer under dagen - det är en av tjusningarna med segling!Skärgården är i en i hög grad levande och annorlunda del av Stockholm, och seglingen underbar upplevelse. Under seglingen tar ni er till mellanskärgården, devälkända farvattnen norr om Värmdö. Er kapten bjuder på såväl kunskaper omskärgårdens historia, djur och natur som segling.Denna upplevelse är ävenlämplig för engelskspråkiga deltagare – guidning kan delvis ske på engelska.


Passionen för segling är något som förenar människoroch det är aldrig för sent att börja!

2095 kr
Besök butiken

Presenttips från

Boxexperience logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.