Presenttips.se har 1 739 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Countryside Break för två - Gul kategori

Countryside Break för två - Gul kategori

Ta en paus från vardagen och checka in på ett välrenommerat hotell i Countrysides samling på din favoritplats i Sverige.
Ni välkomnas till hotellet och in i lugnet där vänlig personal visar er vägen till rummet. När ni kommit till ro och kvällen tar vid är ni välkomna till restaurangen där det bjuds på 3-rättersmiddag i trevlig atmosfär. Efter att ha avnjutit middagen kan ni tappa upp ett bad och koppla av på rummet eller njuta av omgivningen vid hotellet. Innan ni ger er av dagen efter så ingår också en välsmakande frukostbuffé.
Coutrysides hotell består av över 30 välrenommerade och unika hotell runt om i Sverige. Variationen är stor och det erbjuds boende på charmiga värdshus, herrgårdar, storslagna slott, pensionat och gästgiverier. Många av hotellen är unika pärlor med superb service och vackra omgivningar.
Det finns tre olika indelningar av Countryside hotellen. Klicka här för att komma till vår samlingssida där ni kan se bilder och läsa information om hotellen.
Välkommen till en avkopplande paus från vardagen!

2290 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.