Presenttips.se har 1 799 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Bröstvaxning för män - Stockholm

Bröstvaxning för män - Stockholm

Få bort oönskad hårväxt på ett effektivt sätt som håller länge! Bröstvaxning är en skönhetsbehandling för män, som innebär bortvaxning av allt hår på bröstet. Vaxning är en traditionell metod för att bli av med oönskad hårväxt. Det är snabbt och effektivt på alla typer av kroppshår.
Vax stryks på det hårbeväxta området och täcks över med en tunn väv. Väven dras bort och tar med sig både vax och oönskat hår, huden blir därmed mjuk och hårfri. Denna upplevelse passar de som är måna om sitt utseende eller de som vill bjuda sin kompis på något kul. Resultatet håller mellan ca 3-6 veckor.
Vaxningen utförs av en utbildad vaxningsspecialist. Aktiviteten passar både för den som är mån om sitt utseende, eller som plojaktivitet vid exempelvis svensexa. Det är också en kul födelsedagspresent till 30-årsdagen.

500 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.