Presenttips.se har 1 725 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Blomsterkurs - Göteborg

Blomsterkurs - Göteborg

En inspirerande upplevelse för den kreativa som älskar färg och form. En present som ger både kunskap och inspiration till att enkelt fortsätta på egen hand efter kursens slut. Upplevelsen passar både nybörjare och redan frälsta. Vår upplevelse som går i blommornas tecken, inleds med en lättsam introduktion ackompanjerad av tilltugg och sällskap med flertalet likasinnade. Introduktionen öppnar dörrarna till blomstervärldens många dimensioner. Materialval, teknik, form, färg och struktur diskuteras.
Efter introduktionen ges det tid för eget arbete, prat, skratt eller djup koncentration. Givetvis finns vår kunniga ledare till hands hela tiden som förser er med tips, idéer och praktiska råd. Vi använder oss av växtmaterial från butik och natur, men det finns också pärlor, vackra trådar, nålar m.m.
Avslutningsvis tittar vi på allt som skapats och låter oss inspireras av varandras kompositioner. Kurserna sker i små grupper i inspirerande miljö. Mottagaren kan välja bland följande kurser: buketter, kransar, eller snittblomsarrangemang.

540 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.