Presenttips.se har 1 742 manuellt utvalda presenter från 488 olika butiker samt 303 blogginlägg.


Happy day se bannersmall
Amfibiebuss i Stockholm för två

Amfibiebuss i Stockholm för två

Denna produkt har utgått och går inte att få tag på längre - såvitt vi vet.

Vill du uppleva sightseeing i Stockholm på ett helt nytt och unikt sätt? Ta då plats i Nordens första amfibiebuss – turistbussen som kör både på land och i vattnet! Äntligen finns det en amfibiebuss i Sveriges vackra huvudstad Stockholm. Och visst är det på tiden! Stockholm är med sina många centrala Vattendrag den perfekta staden för detta unika fordon. Som passagerare på Ocean Bus kommer du att få se några av Stockholms mest berömda sevärdheter, både från land och Vatten. Denna ståtliga amfibiebuss är döpt efter prinsessan Estelle och uppfyller säkerhetskraven för både buss och passagerarfartyg på samma gång.
Turen avgår från Strömgatan vid Kungliga Operan mitt i centrum och åker sen ner mot Gamla Stan och det kungliga slottet. Sedan kör ni vidare genom i princip hela centrala Stockholm och dess olika stadsdelar. Upplev stadens mest kända byggnaderna så som Dramaten och Grand Hotell, kika ut på Vasamuseet och Skansen, och lyssna på den kunniga guidens spännande och roliga berättelser om allt som ni ser utanför rutan. Som om inte detta skulle vara nog får du dessutom uppleva den surrealistiska känslan som uppstår när den 10 ton tunga bussen plumsar ner i vattnet och förvandlas till ett fartyg som tar med passagerarna på ett helt nytt sightseeing-äventyr till sjöss! Efter ca 75 minuters åktur återvänder ni till utgångspunkten där det är dags för avstigning.
Detta är verkligen sightseeing med en twist! En helt unik upplevelse som passar perfekt både för stora och små. Välkomna ombord!

520 kr
Buybutton obsolete

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.