Presenttips.se har 1 725 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Åktur med supersportbil

Åktur med supersportbil

De flesta av oss har väl drömt om att få åka en sportbil. Dröm inte längre - nu finns möjligheten till en oförglömlig åktur i en supersportbil! Mottagaren av detta presentkort kommer att få åka med i en av världens mest mytomspunna supersportbilar. Presenten passar perfekt för de yngre bilentusiasterna och de som inte riktigt vågar provköra, men ändå vill insupa atmosfären i en supersportbil.
Upplevelsen börjar med genomgång av bilen. Du väljer själv mellan dessa monster: Lamborghini eller Ferrari. Efter genomgången är det dags för ett oförglömligt äventyr! Sjunk ner i de skålade specialsydda skinnsätena och njut av åkturen som din instruktör kommer att bjuda på. Körningen kommer att äga rum i stadsmiljö och ni kommer garanterat att få många avundsjuka blickar på er.
Paddlarna bakom ratten används för att växla precis som i en formel-1 bil. När gaspedalen har tryckts ner blir leendet lika stort som gaspådraget. I normala fall blir man glad av att se en sportbil av denna kaliber glida förbi. Denna gång får den lycklige även chansen att själv åka med i en av våra mytomspunna supersportbilar.

695 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsepresent logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsepresent logo

Upplevelsepresent

En specialist på upplevelsepresenter med många väldigt roliga och unika upplevelser. Här hittar du över 500 olika upplevelser och företaget disponerar också över en egen ubåt!

Hemsida: upplevelsepresent.se

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.