Presenttips.se har 1 800 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Åka stridsbåt till en topphemlig militäranläggning

Åka stridsbåt till en topphemlig militäranläggning

Sätt dig i stridsbåten och flyg fram på vattenytan genom ytterskärgården till en topphemlig militäranläggning, byggd för att hejda Sovjetunionen från att invadera Sverige.

  • Åk stridsbåt i rasande fart med extrema manövrar
  • Guidad tur av topphemlig militäranläggning från kalla krigets dagar
  • Djupt inne i berget får man uppleva stridsledningslokaler, kraftaggregatsrum, m.m.

Under kalla krigets dagar stod Sverige inför ett potentiellt invaderingshot från Sovjetunionen, och på ön Arholma byggde man 1968 ett topphemligt batteri där svenska officerare och värnpliktiga skulle skydda nationen. Nu får du möjlighet att utforska kustförsvarsanläggningen och få en unik inblick i något som tidigare varit topphemligt. Efter en åktur med en riktig militär stridsbåt, som bjuder på en fartfylld resa med extrema båtmanövrar och höga hastigheter på vattenytan. Väl framme på Arholma väntar guiden, som tar en ner i berget och visar upp logement, stridsledningslokaler, kök, sjukvårdslokaler, m.m. Efter rundturen finns det möjlighet att köpa kaffe och något att äta, innan stridsbåten åker tillbaka till land.

1195 kr
Besök butiken

Presenttips från

Upplevelsecom logo

Är något fel på produkten?

Relaterade taggar

Relaterade presenter

Det finns inga presenter i denna kategori.

Relaterade butiker

Upplevelsecom logo

Upplevelse.com

Upplevelse.com är en upplevelseförmedlare med lägsta pris-garanti. Hittar du ett lägre pris inom 14 dagar får du mellanskillnaden tillbaka.

Hemsida: upplevelse.com

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.