Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Utåtriktad och social

Här har du presenttips till den som är utåtriktad och social. Med andra ord saker och upplevelser som ska visa upp vem du är eller som bjuder in till kontakt med andra människor. Den sociala personen gillar att uttrycka sig. Såväl socialt i rent tal men också genom att kommunicera med omgivningen genom saker och klädstil. Den sociala personen är proffs på att smälta in i en grupp och att interagera med andra människor. De här presenterna uppmuntrar det beteendet. För visst är det så att vi blir mer och mer ensamma i samhället när alla sitter med sina telefoner eller vid sina datorer så fort tillfälle ges.

Ta chansen och uppmuntra det sociala hos någon. Dessa presenter är till för att liva upp och ge det sociala en skjuts. Den sociala typen kan ha olika inriktningar. Kanske gillar den att umgås med en eller få åt gånge, eller att vara i stora gäng eller folksamlingar. Beroende på vad så kan olika presenter passa olika bra.

Populära presenter för taggen utåtriktad och social

Relaterade blogginlägg

Test av upplevelse: "Mordmysterium"

Test av upplevelse: "Mordmysterium"

2014-10-09
"Middag med mordgåta" är en upplevelse man kan testa på i bland annat Stockholm. En gång i månaden arrangeras dessa middagar på Scandic Sjöfart, nära Slussen och en av dessa besökte jag och blev "Kommissarie Wallander" för en kväll. Va... Läs mer

Relaterade Taggar

Det finns inga taggar i denna kategori.

Relaterade butiker

Vivazon logo
Misslia logo
Fashionbox logo
Zingland logo
Grandparfym logo
Disturb logo