Presenttips.se har 1 725 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Ingenjör

Är det dags att ge en present till någon som levt halva sitt liv på ett universitet och kan allt om allt så är det här rätt kategori. Här kan du hitta något till ingenjören. Presenter som utmanar och sätter hjärnan på prov, men som samtidigt är långt ifrån några dammiga matematikböker. För presenter som inbjuder till utmaningar behöver inte alls vara något tråkigt. Det här är helt enkelt presenter med lite mer baktanke och klurighet än andra.

Ingenjör är ju per definition ett teknisk yrke. Att vara ingenjör handlar om att använda vetenskapliga kunskaper när man bygger saker och byggnader. Med andra ord kan de här presenterna vara av lite mer teknisk karaktär.

Känn efter om den ingenjör som du ska ge något till är en sån som gillar att arbeta med hjärnan även på fritiden eller om den kanske egentligen mest vill slappna av med sin present. Om det är som i det senare fallet kanske en annan presentkategori kan passa bättre.

Populära presenter för taggen ingenjör

Relaterade blogginlägg

9 supernördiga prylar till ingenjörer och mattenördar

9 supernördiga prylar till ingenjörer och mattenördar

2013-12-12
Ingenjörer och tekniker är ett speciellt släkte. När alla andra använder en brödrost, en radio eller en fullt fungerande dator i godan ro så står ingenjören där med skruvmejseln och dreglar. Tre minuter senare ligger den i sina beståndsdelar och tre dagar... Läs mer

Relaterade Taggar

Det finns inga taggar i denna kategori.

Relaterade butiker

Megashop logo
Codekid