Presenttips.se har 1 691 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Hipster

Presenter till 2010-talets kanske mest omtalade typ - hipstern - det hittar du här. Gemensamt för alla som försöker beskriva hipstern brukar vara att de misslyckas på något sätt. Det ligger nämligen i hipsterns natur att inte vilja kategorisera sig, och den blir därför svår att beskriva. Det handlar om att vara unik och stå ut. Men på något sätt, när allt kommer omkring, så tenderar dessa urbana samtidsmänniskor att intressera sig för ganska exakt samma saker som alla andra hipsters.

Här hittar du alltså presenttips till denne hipster. Det är saker som kanske är hämtade från dåtid och landsbygd, men som nu har slipats om och passar den moderna stadsbon. Hipstern gillar ofta presenter som är av finsmakar-karaktär. De hyser stor respekt för olika former av specialsätt att tillverka mat och dryck. Samma tendens finns också i förhållningssättet till kläder och accessoarer.

Det ska vara stiligt, men också lite slappt. Det ska se omedvetet ut, men är ack så medvetet.

Populära presenter för taggen hipster

Relaterade blogginlägg

12 julklappar till mannen med ett respektingivande skägg

12 julklappar till mannen med ett respektingivande skägg

2016-12-02
Skägget har gått från att vara en 70-talskvarleva till att vara en stolthetssymbol på snar sagt var mans haka idag. Skägget av idag är dock långt och mycket välvårdat och männen med skägg vårdar dem i klass med sina förstfödda, göder det med öl, kammar de... Läs mer

Relaterade Taggar

Det finns inga taggar i denna kategori.

Relaterade butiker

Strumpgalen logo
Goforlife logo