Presenttips.se har 1 746 manuellt utvalda presenter från 489 olika butiker samt 303 blogginlägg.


Happy day se bannersmall

Julmässa på Hellekis Säteri 2018

 
 


Datum

2018-10-26 till 2018-10-28


Öppettider

Fre: 11-18, Lör: 10-18, Sön: 10-17


Entréavgift

70 kr, barn under 12 år fri entré


Adress

Hellekis säteri, Götene. Västra Götalands län


Beskrivning

Julmässan på Hellekis säteri äger rum I en mycket vacker miljö med en spännande historia. Förutom själva inramningen kan julmässan även stoltsera med fler än 70 utställande hantverkare som tillhör toppklassen i sin nisch. Alla skapelser är handgjorda av högklassigt material. Som sig bör på en julmarknad finns även ett stort utbud av julens alla smaker, även för den kräsne finsmakaren. Mathantverkarna erbjuder produkter tillverkade från grunden, ofta baserade på råvaror från den egna gården.

 
 

Letar du julklappar?

Julklappstips

Kolla in alla de julklappstips vi hittat på åt hela familjen (och fler därtill) och få tips på vad du kan köpa till alla från pojkvännen till lillasyster i jul.

Du kan också använda vår smarta julklappstipsgenerator för att hitta julklappar baserat på ålder, intresse, personlighet med mera.

Exempel på julklappstips

Följ vårt specifika Facebook-community för julmarknader här

Följ ("gilla") vårt specifika Facebook-community för julmarknader så får du tips om roliga, bra, originella och mysiga julmarknader över hela Sverige.

Smalandsgran2018
Rabattkod: Julmys18

Klicka på "Visa större karta" för att komma till Google Maps där du kan scrolla etc. Om det bara är en blå bild ovanför här betyder det att Google inte kan skapa en automatisk karta för julmarknadens adress men man brukar hitta den om man klickar på bilden.

Vill du lägga till en julmarknad?

Kolla först om julmarknaden inte redan finns i databasen. Annars får du jättegärna lägga till julmarknaden genom att lägga in den här (det tar 1 minut).

Har du besökt denna julmarknad? Skriv gärna en kommentar!

Om du har besökt Julmässa på Hellekis Säteri så skicka gärna in ett foto till oss vi kan använda och/eller skriv en kommentar nedan om vad du tyckte om julmarknaden!

Har du frågor om denna julmarknad? Vill du ställa ut? Skriv INTE en kommentar!

Om du har frågor som gäller julmarknaden, kontakta då julmarknaden direkt (se julmarknadens webbsida ovan). Det är inte Presenttips.se som arrangerar julmarknaden, vi bara informerar om julmarknader i Sverige.

Sajten får dagligen massor av kommentarer om att få ställa ut på julmarknader men det är alltså INTE något Presenttips.se kan hjälpa till med. För att få ställa ut så måste du alltså kontakta julmarknaden i sig. Det gör du inte via detta kommentarsfält. Framöver kanske vi skapar en tjänst för att förmedla denna kontakt. Håll utkik!

Skriv en kommentar

Det går INTE att kontakta en julmarknad via detta kommentarsfält!

2 kommentarer

Anna Carlberg - 2016-10-20

Stämningsfull julmarknad med kvalité!


Maria - 2015-12-07

Jag tycker att denna julmässa är mysig. Det är roligt att åka till Kinnekulle och besöka denna julmässa som känns väldigt traditionell för den som önskar detta :)