Presenttips.se har 1 725 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Julmarknad på Häringe slott 2018?

 
 

Denna julmarknad kommer (såvitt vi vet) inte att anordnas i år. Det är oklart om den kommer tillbaka nästa år. Nedanstående information är från tidigare år. Om du känner till att julmarknaden faktiskt anordnas i år så skriv gärna en kommentar om det tillsammans med en länk där vi kan se när och hur.


Adress


Beskrivning

På Häringe slott i Västerhaninge anordnas en stämningsfull julmarknad i traditionell stil. Till försäljning finns handgjorda och ekologiska produkter av hög kvalitet, bland annat vantar, tröjor och mössor i fin ull av olika slag. Så passa på att köpa några julklappar här! Givetvis finns även ett utbud av vackra juldekorationer samt julgranar. För julens gottebord finns marsipangrisar, hemgjorda kolor och andra delikatesser som hör julen till. I bageriet kan man handla nybakat i form av kakor, bröd och knäckebröd.

 
 

Letar du julklappar?

Julklappstips

Kolla in alla de julklappstips vi hittat på åt hela familjen (och fler därtill) och få tips på vad du kan köpa till alla från pojkvännen till lillasyster i jul.

Du kan också använda vår smarta julklappstipsgenerator för att hitta julklappar baserat på ålder, intresse, personlighet med mera.

Exempel på julklappstips

Följ vårt specifika Facebook-community för julmarknader här

Följ ("gilla") vårt specifika Facebook-community för julmarknader så får du tips om roliga, bra, originella och mysiga julmarknader över hela Sverige.

Klicka på "Visa större karta" för att komma till Google Maps där du kan scrolla etc. Om det bara är en blå bild ovanför här betyder det att Google inte kan skapa en automatisk karta för julmarknadens adress men man brukar hitta den om man klickar på bilden.

Vill du lägga till en julmarknad?

Kolla först om julmarknaden inte redan finns i databasen. Annars får du jättegärna lägga till julmarknaden genom att lägga in den här (det tar 1 minut).

Har du besökt denna julmarknad? Skriv gärna en kommentar!

Om du har besökt Julmarknad på Häringe slott så skicka gärna in ett foto till oss vi kan använda och/eller skriv en kommentar nedan om vad du tyckte om julmarknaden!

Har du frågor om denna julmarknad? Vill du ställa ut? Skriv INTE en kommentar!

Om du har frågor som gäller julmarknaden, kontakta då julmarknaden direkt (se julmarknadens webbsida ovan). Det är inte Presenttips.se som arrangerar julmarknaden, vi bara informerar om julmarknader i Sverige.

Sajten får dagligen massor av kommentarer om att få ställa ut på julmarknader men det är alltså INTE något Presenttips.se kan hjälpa till med. För att få ställa ut så måste du alltså kontakta julmarknaden i sig. Det gör du inte via detta kommentarsfält. Framöver kanske vi skapar en tjänst för att förmedla denna kontakt. Håll utkik!

Skriv en kommentar

Det går INTE att kontakta en julmarknad via detta kommentarsfält!

2 kommentarer

Christoffer på Presenttips.se - 2016-10-03

Hej Göran,

Kul att du vill sälja på julmarknader. Nu är det ju, som det står ovan, inte Presenttips.se som arrangerar julmarknaden och jag kan därför inte hjälpa dig. Du måste kontakta julmarknaden i sig.


Göran Westvall - 2016-10-02

Hej,

jag är intresserad av att sälja våra vakuumpackade korvar; prinskorv, leverpastej, julkorv etc. på er Julmarknad den 13 december.
Jag har ett litet företag som heter Dalarö Korv och samarbetar med Wurstmaster som finns i slakthusområdet.

Jag vill gärna boka plats om det finns, samt veta kostnaden för den.

Tack på förhand!

Med vänlig hälsning,
Göran Westvall