Presenttips.se har 1 746 manuellt utvalda presenter från 490 olika butiker samt 303 blogginlägg.


Happy day se bannersmall

Julmarknad i Galtströms bruk 2018

 
 


Datum

2018-12-02


Öppettider

Kl. 12-16


Entréavgift

Fri entré. Parkering 20 kr.


Adress

Beskrivning

När det bjuds in till julmarknad i Galtströms bruk så bakas det segkakor i bagarstugan och barnen kan hälsa på tomten. Här hittar du även alla dina julklappar och juldekorationer. Det blir även adventsgudstjänst i brukskyrkan.

Byn fylls av marknadsstånd med ett julsortiment där du hittar allt från julpynt, hantverk till julgotter som lyser upp i vintermörkret.

Tomten kommer från de djupa och mörka Galtströmskogarna in till byn. Ta med och lämna din
önskelista till tomten - han bjuder på en överraskning till alla snälla barn!

Besök också gärna den vackra kyrkan och delta i en stämningsfull adventsgudstjänst med äkta julkänsla.

Kom in i värmen i bagarstugan, känn doften av nybakat bröd. Se hur bakning går till på gammalt vis.
Köp med dig bröd hem eller slå dig ned för en kaffe med dopp runt den varma elden i vintermörkret.

 
 

Letar du julklappar?

Julklappstips

Kolla in alla de julklappstips vi hittat på åt hela familjen (och fler därtill) och få tips på vad du kan köpa till alla från pojkvännen till lillasyster i jul.

Du kan också använda vår smarta julklappstipsgenerator för att hitta julklappar baserat på ålder, intresse, personlighet med mera.

Exempel på julklappstips

Följ vårt specifika Facebook-community för julmarknader här

Följ ("gilla") vårt specifika Facebook-community för julmarknader så får du tips om roliga, bra, originella och mysiga julmarknader över hela Sverige.

Smalandsgran2018
Rabattkod: Julmys18

Klicka på "Visa större karta" för att komma till Google Maps där du kan scrolla etc. Om det bara är en blå bild ovanför här betyder det att Google inte kan skapa en automatisk karta för julmarknadens adress men man brukar hitta den om man klickar på bilden.

Vill du lägga till en julmarknad?

Kolla först om julmarknaden inte redan finns i databasen. Annars får du jättegärna lägga till julmarknaden genom att lägga in den här (det tar 1 minut).

Har du besökt denna julmarknad? Skriv gärna en kommentar!

Om du har besökt Julmarknad i Galtströms bruk så skicka gärna in ett foto till oss vi kan använda och/eller skriv en kommentar nedan om vad du tyckte om julmarknaden!

Har du frågor om denna julmarknad? Vill du ställa ut? Skriv INTE en kommentar!

Om du har frågor som gäller julmarknaden, kontakta då julmarknaden direkt (se julmarknadens webbsida ovan). Det är inte Presenttips.se som arrangerar julmarknaden, vi bara informerar om julmarknader i Sverige.

Sajten får dagligen massor av kommentarer om att få ställa ut på julmarknader men det är alltså INTE något Presenttips.se kan hjälpa till med. För att få ställa ut så måste du alltså kontakta julmarknaden i sig. Det gör du inte via detta kommentarsfält. Framöver kanske vi skapar en tjänst för att förmedla denna kontakt. Håll utkik!

Skriv en kommentar

Det går INTE att kontakta en julmarknad via detta kommentarsfält!

1 kommentar

Stig- inge öberg - 2017-12-09

Hej! Det var den sämstaste julmarknad vi har varit på i år!.Det var dåligt med parkeringar. Långt att gå till marknaden från parkeringen för äldre personer och en avgift på 20 kr för den. Ingen stans att sitta och fika eller att gå in å värma sig där. Julmarknaden saknade julgran och den höll till längst bort där järnbruket var. Den enda tomte som fanns där stod vid en kälke med en postlåda som barnen skulle lägga sina önskelistor i. Är besviken över evenmanget och kommer inte besöka den igen!