Presenttips.se har 1 804 manuellt utvalda presenter från 586 olika butiker samt 303 blogginlägg.Julmarknad i Arenan 2018

 
 


Datum

Datumet är inte tillgängligt. Du får jättegärna hjälpa oss genom att ange datumet för julmarknaden!


Öppettider

kl 10-16


Entréavgift

40 kr för vuxna. Gratis för barn/ungdomar under 16 år.


Adress

Beskrivning

Julmarknaden på Arena Vänersborg har förutom ca 80 knallar både isbana och karusell. På plats finns även Tomten och lite senare kommer Lucia på besök. När kaffesuget sätter in så finns det möjlighet att köpa fika på plats.

 
 

Letar du julklappar?

Julklappstips

Kolla in alla de julklappstips vi hittat på åt hela familjen (och fler därtill) och få tips på vad du kan köpa till alla från pojkvännen till lillasyster i jul.

Du kan också använda vår smarta julklappstipsgenerator för att hitta julklappar baserat på ålder, intresse, personlighet med mera.

Exempel på julklappstips

Följ vårt specifika Facebook-community för julmarknader här

Följ ("gilla") vårt specifika Facebook-community för julmarknader så får du tips om roliga, bra, originella och mysiga julmarknader över hela Sverige.

Staticmap?center=västra+vägen+4 << vänersborg <<sweden&zoom=10&size=400x400&markers=color:red%7cvästra+vägen+4 << vänersborg <<sweden

Klicka på bilden för att komma till Google Maps där du kan scrolla etc. Om det bara är en blå bild ovanför här betyder det att Google inte kan skapa en automatisk karta för julmarknadens adress men man brukar hitta den om man klickar på bilden.

Vill du lägga till en julmarknad?

Kolla först om julmarknaden inte redan finns i databasen. Annars får du jättegärna lägga till julmarknaden genom att lägga in den här (det tar 1 minut).

Har du besökt denna julmarknad? Skriv gärna en kommentar!

Om du har besökt Julmarknad i Arenan så skicka gärna in ett foto till oss vi kan använda och/eller skriv en kommentar nedan om vad du tyckte om julmarknaden!

Har du frågor om denna julmarknad? Vill du ställa ut? Skriv INTE en kommentar!

Om du har frågor som gäller julmarknaden, kontakta då julmarknaden direkt (se julmarknadens webbsida ovan). Det är inte Presenttips.se som arrangerar julmarknaden, vi bara informerar om julmarknader i Sverige.

Sajten får dagligen massor av kommentarer om att få ställa ut på julmarknader men det är alltså INTE något Presenttips.se kan hjälpa till med. För att få ställa ut så måste du alltså kontakta julmarknaden i sig. Det gör du inte via detta kommentarsfält. Framöver kanske vi skapar en tjänst för att förmedla denna kontakt. Håll utkik!

Skriv en kommentar

Det går INTE att kontakta en julmarknad via detta kommentarsfält!

4 kommentarer

Christoffer på Presenttips.se - 2017-10-19

Annelie: Jag har också försökt leta men har inte hittat något om att det är en julmarknad här 2017. Notera att det inte är Presenttips.se som arrangerar denna julmarknad, det är bara en databas som listar alla julmarknader.


Annelie - 2017-10-19

Hej undrar om ni ska ha en julmarknad i arenan i år2017? Försöker leta här ute på nätet men hittar inget
Är intresserad av att boka ett bord i så fall virkar mycket julsaker som jag ör intresserad av att sälja
Med vänlig hälsning, annelie


Ingela nilsson - 2016-10-28

Jag skriver barnböcker och vill gärna komma hem till Vänersborg och visa dessa på julmarknaden .finns det plats.


Jonna Wigandt - 2015-12-05

Ska på denna julmarknad idag som endast kommer att pågå idag... :-/ Kommer dock att ta lite bilder som jag gärna delar med mig av!