Presenttips.se logo

Julkalender med rabatter, tips och erbjudanden

Det kommer tyvärr inte att bli en julkalender här på Presenttips.se 2014. Den återkommer nästa år istället!

I denna julkalender hittar du julklappar och riktigt bra erbjudanden varje dag fram till julafton. Varje dag kommer ett nytt erbjudande ut som lämpar sig väl som julklapp och som är kraftigt rabatterat.

De allra flesta erbjudandena här är framtagna specifikt för Presenttips.se och går inte att återfinna någon annanstans, det är bara via länken och rabattkoden som anges här som du kan ta del av erbjudandet. Notera också att många av erbjudandena bara gäller i några få dagar, eller så länge lagret räcker, så passa på att köpa din julklapp medan den fortfarande är rabatterad. Se till att bokmärka denna sida så du kommer ihåg att kolla in den varje dag!

Om denna julkalender

Denna julkalender har vi skapat för att på ett lite roligare sätt presentera julklappstips. Vi försöker också hitta lite extra spännande julklappar och därtill lägga ett erbjudande bakom varje "lucka". Julkalendern sparar vi sedan under året även om erbjudandena då inte längre finns (även om julklapparna gör det).

De sista dagarna innan julafton ger vi dessutom tips på julklappar och akutgåvor du kan få levererade innan julafton. På julafton får du även tips på sista minuten-presenter du kan skapa och ge bort samma eftermiddag.

På Presenttips.se hittar du även vår lista med julklappstips samt den julklapp som vi utsett till Årets Julklapp något vi gör varje år. I den artikeln hittar du även "årets juklapp" från tidigare år.