Läs julboken: När tiden var inne : noter & manus julmusikal

9789186483739 large

När tiden var inne : noter & manus julmusikal

Författare: Anders Wester
Kategorier: Musik

Julmusikal i fyra episoder. !. De visa männens upptäckt 2. Ängelns besök. 3. Det kejserliga påbudet. 4. Jesu födelse...

Köp boken här:
Bokus logo 45 kr

Relaterade böcker till När tiden var inne : noter & manus julmusikal

9789163886713 large

Lilla barnkammarboken : julsånger

Författare: Annika Lundeberg
Kategorier: Musik

I "Lilla barnkammarboken: Julsånger" finns de mest omtyckta klassiska julvisorna, nya och gamla. Illustrerade med vackra, roliga och spännande bilder av nio populära tecknare. Sjung in julen tillsammans! Hemma eller på dagis. Runt julgranen eller på luciafirandet. Boken innehåller 26 julsånger, sånger som barn möter hemma eller på dagis. Klassiska julvisor som "Bjällerklang", "Goder afton", "Tre pepparkaksgubbar" och "Nu tändas tusen juleljus...

Köp boken här:
Bokus logo 140 kr

9789163891977 large

Sjung med barnkammarboken : julsånger

Författare: Flera Författare
Kategorier: Musik

En liten bok med de bästa julsångerna, för mysig stämning med hela familjen. I Sjung med barnkammarboken: julsånger finns sex julsångsfavoriter för stora och små. Tralla med i Räven raskar över isen, hojta så högt du kan till Karusellen eller nynna stämningsfullt till Goder afton. Alla uppslag är fantasifullt och vackert illustrerade av några av de mest populära bilderboksskaparna just nu: Stina Wirsén, Cecilia Heikkilä och Jesús Verona. Formatet är litet och enkelt att ta med sig o...

Köp boken här:
Bokus logo 108 kr

9789173377980 large

När juldagsmorgon glimmar

Författare: Ilon Wikland
Kategorier: Musik

Ilon Wikland ar en av Sveriges mest alskade och ikoniska illustratorer och forfattare. Otaliga ar de barn och numera vuxna som vuxit upp med Ilon Wiklands magiska bilder som sjalva sinnebilden av den traditionella julen, fran bland annat Astrid Lindgrens bilderbocker.Nar juldagsmorgon glimmar ar en vacker presentbok unikt illustrerad av Ilon Wikland, som utkom forsta gang- en 1998 och nu ges ut i efterlangtat nytryck. Det ar en samling med 21 av vara mest kanda julsanger och lekar, perfe...

Köp boken här:
Bokus logo 99 kr

9789188496577 large

Tre julspel (inkl 2 CD)

Kategorier: Musik

För förskola/skola upp till ca 10 år. Varje julspel innehåller 7-8 sånger och korta repliker. På 2 CD finns samtliga sånger i både "vanliga" versioner och kompversioner. De tre julspelen är följande:1 PÅ TOMTENS SNICKERIDet är snart julafton och det är full fart på tomtens snickeri. Men tomtens säck är borta! Hur ska det gå?2 I VÄNTAN PÅ TOMTENPå julafton väntar tre syskon otåligt på tomten. Under tiden upptäcker de att det är precis lika roligt att ge som att få julkla...

Köp boken här:
Bokus logo 299 kr

9789186825706 large

Julens Sånger : Melodi, text och ackord till våra populäraste julsånger

Författare: Ingemar Hahne
Kategorier: Musik

Sång och musik skapar julstämning!Julens sånger är den perfekta boken att ha till hands när familjen och vännerna samlas kring jul. Här finns närmare femtio av de mest välkända julsångerna de som alla känner igen och kan sjunga med i. Sångerna presenteras med melodi, text och ackord. Förutom noterna är boken rikligt illustrerad i fyrfärg.

Köp boken här:
Bokus logo 149 kr

9789197575430 large

Våra älskade julsånger & lekar

Författare: Ingemar Hahne
Kategorier: Musik

VÅRA ÄLSKADE JULSÅNGER & LEKARJul, jul strålande jul så börjar en av våra vackraste svenska julsånger. Denna, och alla de andra sångerna som hör julen till, totalt ca 160 st, finns i boken som har en given plats i alla svenska hem. Här finns adventssånger, luciasånger, staffansvisor, julens obligatoriska psalmer, alla de glada profana sångerna samt till och med några visor till nyårsfirandet. Dessutom finns en mängd av våra traditionella danslekar, givetvis kompletterade med utförliga ...

Köp boken här:
Bokus logo 219 kr

9789177483687 large

Advent- och julsånger - hög sättning

Författare: Kjell Bengtsson
Kategorier: Musik

...

Köp boken här:
Bokus logo 467 kr

9788793603042 large

Pianolek : kända julsånger

Författare: Pernille Holm Kofod
Kategorier: Musik

...

Köp boken här:
Bokus logo 296 kr

Jul på Presenttips.se

Jul sm
Jul på Presenttips.se

Vår samlingssida för allt julrelaterat på Presenttips.se.

Julklappstips
Julklappstips

Här samlar vi julklappstips för hela familjen med de populäraste julklapparna till henne, honom, mamma, pappa osv.

Julmarknad sm
Julmarknader i Sverige

Presenttips.se har Sveriges största samling av julmarknader (1193 st). Här kan du ta reda var du hittar julmarknaderna och när de är mm.

Julkalender sm
Julkalendrar med rabatter

Massor av nätbutiker har i december julkalendrar där man bakom varje lucka har ett kanonerbjudande varje dag. Här hittar du en stor sammanställning!

Julfilmer sm
Julfilmer 2024

Den kompletta listan med hundratals olika julfilmer som du kan se på nätet idag: romantik, komedi, drama, svenskt, barnfilmer, familjefilmer. Allt!

Julmusik sm
Julmusik

Massor av tips på spellistor på Spotify med julmusik, allt från julmusik för barn, kyrkokörer till instrumental julmusik.

Jultraditioner sm
Jultraditioner i världen

Här berättar vi om hur man firar jul i olika delar av världen och vilka jultraditioner som finns i allt från Ghana till USA till Japan.

Jul quiz
Julquiz

Flera roliga quiz/frågesporter med jultema som ni kan ha som underlag för en helkväll tex vid julvaka eller på julaftonskvällen.

Arets julklapp sm
Årets Julklapp 2024

Här presenterar vi både det officiella valet till Årets Julklapp men också vår egen version av vad vi tycker Årets Julklapp är.

Christmas blogger sm
Julbloggar

Få tips och inspiration till julen från några av Sveriges mest intressanta julbloggare! Här är senaste nytt från dem.

Secret santa sm
Julklappslekar

Tips på roliga julklappslekar när ni ska dela ut julklapparna på julafton.