Läs julboken: Julstickning : 70 beskrivningar för julbarn i alla åldrar

9788253538419 large

Julstickning : 70 beskrivningar för julbarn i alla åldrar

Författare: Gudrún S Magnúsdóttir
Kategorier: Hantverk & handarbete

Gu¿rún S. Magnúsdóttir är författare till Julstickning och detta är hennes sjätte stickbok. Hon har tidigare publicerat böckerna Sticka sockor till hela familjen, Sticka mössor till hela familjen, Sticka tumvantar till hela familjen, Sticka halsdukar till hela familjen samt Teppaprjón, som hon har skrivit tillsammans med ¿uri¿ur Magnúsdóttir. Alla böckerna har blivit stora framgångar.

Köp boken här:
Bokus logo 112 kr

Relaterade böcker till Julstickning : 70 beskrivningar för julbarn i alla åldrar

9781785999949 large

Förtrollande jul

Författare: Margaret Tarrant
Kategorier: Hantverk & handarbete

Julen är en tid för vänner och familj, för julklappar och firande. Den här mysiga målarboken visar många av Margaret Tarrants underbara julillustrationer. Här finna vackra vinterlandskap, gulliga rödhakar och barn som leker i snön. Vid sidan av varje teckning finns originalet i färg., så du kan välja mellan att följa Margaret Tarrants färger eller använda din egen färgskala, och skapa dina egna fantastiska julbilder.

Köp boken här:
Bokus logo 89 kr

9789150218800 large

Gör snygga julpaket

Författare: Annica Thorberg
Kategorier: Hantverk & handarbete

Här får du tydliga steg- för stegbeskrivningar som visar hur du lyckas med att slå in julklapparna extra fint. Annica Thorberg är Sveriges enda giftwrapartist.Här delar hon med sig av inspiration och tips inför paketinslagningen till jul!Ur innehållet:* Slå in en flaska* Japansk inslagning* Fina dekorationeroch andra användbara inslagningar.Om författaren:Annica Thorberg är giftwrap-artist. Hon håller populära och välbesökta kurser i paketinslagning, kortm...

Köp boken här:
Bokus logo 119 kr

9789174244236 large

Lottas jul

Författare: Lotta Kühlhorn
Kategorier: Hantverk & handarbete

Lotta Kühlhorns jul är både traditionell och nyskapande. Hemma hos henne samsas julprydnader av gammalt snitt gjorda efter vikningsmönster från förra sekelskiftets Berlin med egna nytolkningar inspirerade av livet runt Götgatan på Södermalm i Stockholm. För Lotta är processen lika viktig som resultatet: att följa arbetsinstruktioner, att mäta, vika och klippa, att med hjälp av både små detaljer och större iscensättningar skapa julstämning till glädje för familj och vänner.I L...

Köp boken här:
Bokus logo 209 kr

9789174246636 large

Johannas julbok : fantasifulla julmotiv att färglägga själv

Författare: Johanna Basford
Kategorier: Hantverk & handarbete

Johanna Basfords nya målarbok för vuxna är en hyllning till den underbaraste av högtider - julen. Här finns teckningar av allt från överdådigt utsmyckade julgranar och berg av vackert inslagna paket till yrande snöflingor, pepparkakshus och slädar som dras av renar. Alla bara väntar på att du ska ta fram färgpennorna och färglägga dem! Bilderna i boken är tryckta på ena sidan och varje sida är perforerad så att du kan riva ut dina konstverk och sätta upp på väggen eller ge bort till någ...

Köp boken här:
Bokus logo 106 kr

9789178614875 large

Julstickat - Roliga julprojekt att sticka till stora och små

Författare: Jorid Linvik
Kategorier: Hantverk & handarbete

Nu kan du sticka dina julklappar och julpynt själv! I Julstickat hittar du massor av projekt, både stora och små, enkla och mer komplicerade. Här finns vantar, mössor, tofflor, grytlappar, tomtenissar, änglar, julpynt till granen och mycket mer allt i färger och mönster som hör julen till. Jorid Linvik är en julälskare av rang och här delar hon med sig av flera års produktion och design till årets vackraste högtid. Beskrivningarna är grundligt förklarade med tydliga diagram och in...

Köp boken här:
Bokus logo 169 kr

Jul på Presenttips.se

Jul sm
Jul på Presenttips.se

Vår samlingssida för allt julrelaterat på Presenttips.se.

Julklappstips
Julklappstips

Här samlar vi julklappstips för hela familjen med de populäraste julklapparna till henne, honom, mamma, pappa osv.

Julmarknad sm
Julmarknader i Sverige

Presenttips.se har Sveriges största samling av julmarknader (1193 st). Här kan du ta reda var du hittar julmarknaderna och när de är mm.

Julkalender sm
Julkalendrar med rabatter

Massor av nätbutiker har i december julkalendrar där man bakom varje lucka har ett kanonerbjudande varje dag. Här hittar du en stor sammanställning!

Julfilmer sm
Julfilmer 2024

Den kompletta listan med hundratals olika julfilmer som du kan se på nätet idag: romantik, komedi, drama, svenskt, barnfilmer, familjefilmer. Allt!

Julmusik sm
Julmusik

Massor av tips på spellistor på Spotify med julmusik, allt från julmusik för barn, kyrkokörer till instrumental julmusik.

Jultraditioner sm
Jultraditioner i världen

Här berättar vi om hur man firar jul i olika delar av världen och vilka jultraditioner som finns i allt från Ghana till USA till Japan.

Jul quiz
Julquiz

Flera roliga quiz/frågesporter med jultema som ni kan ha som underlag för en helkväll tex vid julvaka eller på julaftonskvällen.

Arets julklapp sm
Årets Julklapp 2024

Här presenterar vi både det officiella valet till Årets Julklapp men också vår egen version av vad vi tycker Årets Julklapp är.

Christmas blogger sm
Julbloggar

Få tips och inspiration till julen från några av Sveriges mest intressanta julbloggare! Här är senaste nytt från dem.

Secret santa sm
Julklappslekar

Tips på roliga julklappslekar när ni ska dela ut julklapparna på julafton.