Presenttips.se har 1 742 manuellt utvalda presenter från 488 olika butiker samt 303 blogginlägg.


Happy day se bannersmall

Hjärngymnastik

Är det dags att ge en present till någon som är med i Mensa? Det kanske inte är varje dag man ger en present till en så supersmart person. Men när det väl händer så är dessa presenttips något att lita till. Men här finns också saker som passar de yngre som älskar att slipa sina hjärnor. De presenter som är extra kluriga och luriga.

Det här är nästa steg för den unga person som tycker att lego-byggena är lite för läta. Eller för den vuxna som alltid är bäst i frågespelet och som skulle må bra av att utmanas lite. Att vara smart och gilla att låta hjärnan arbeta kan tyckas vara en egenskap som bara är till godo. Men faktum är att sådana person lätt känner sig understimulerade. Så om du vet med dig att den du ska ge presenten till gillar att utmana sig själv så ta en titt bland dessa presenttips.

Populära presenter för taggen hjärngymnastik

Relaterade blogginlägg

7 presenter som gör mottagaren smartare

7 presenter som gör mottagaren smartare

2014-01-06
Alla kan vi ibland behöva gnugga geniknölarna lite och tänka till en gång extra. Idag får vi så mycket intryck från TV och internet, men äkta hjärngymnastik är svår att finna. Att lösa kluriga pussel, öva upp inlärningsförmågan eller lära sig utmanande pr... Läs mer

Relaterade Taggar

Det finns inga taggar i denna kategori.

Relaterade butiker

Mediakryss logo
Codekid