Presenttips.se har 1 722 manuellt utvalda presenter från 585 olika butiker samt 303 blogginlägg.Födelsedagspresenter till någon som fyller 61 år

Livet är inte på något sätt slut för att man har passerat 60 år. Det är många goda år kvar och det vet den blivande 61-åringen om. Han eller hon är förmodligen mycket aktiv både med sociala kontakter, arbete och aktiviteter på fritiden. Det är mycket få 61-åringar som sitter ensamma hemma.

61-åringen vet säkert exakt vad hon eller han vill ha. Om 61-åringen har gjort en önskelista (ja, det finns faktiskt de som gör det!) så är den nog mycket specificerad och mycket kort. Den som tycker om att spela golf vill ha en ny driver och därmed punkt. Den 61-åriga kvinnan som gärna vill bli ompysslad, men kanske känner att hon inte har råd, vill ha en spa-weekend och inget mer.

Emellertid är det givetvis så att de flesta även tycker om att få böcker och DVD-filmer. Med en eller ett par flaskor vin, eller eventuellt lite starkare drycker, blir presentskörden komplett. Man ska inte heller underskatta 61-åringens nyfikenhet på ny teknik. För 61-åringen som lyssnar mycket på ljudböcker är en mp3-spelare ett utmärkt presentval. 61-åringen som har koll på Internet och gärna följer med i nyhetsflödet och vill kolla upp saker på nätet blir säkert mycket glad över en surfplatta.

Populära presenter för taggen 61 år

Relaterade blogginlägg

Det finns inga blogginlägg i denna kategori.

Relaterade generatorsökningar

Det finns inga generatorer i denna kategori.

Relaterade Taggar

Det finns inga taggar i denna kategori.

Relaterade butiker

Det finns inga butiker i denna kategori.