Presenttips.se har 1 746 manuellt utvalda presenter från 489 olika butiker samt 303 blogginlägg.


Happy day se bannersmall

Föregående: 8 presenter till den kaffetokige |

Nästa: 7 fina krya på dig-presenter

...ytterligare 10 presenttips till kompisen som älskar att resa

...ytterligare 10 presenttips till kompisen som älskar att resa
2013-10-18 av Tore

Din kompis älskar att resa och tillbringar alltid första dagen av en semester på ett flygplan på väg bort någonstans. Din bror har inte packat upp och ställt undan resväskan sedan han tog studenten för tio år sedan. Dina föräldrar drömmer om att tillbringa pensionen på en jorden-runt-resa som aldrig tar slut. Vad köper man egentligen i present till dessa människor när man inte har råd att betala deras flygbiljetter?

nackkudde för resor

1. Nackkudde

Den man älskar unnar man en god sömn. Med en mjuk och bekväm nackkudde kommer din vän eller familjemedlem att skänka dig många tacksamma tankar under långa flyg- och tågresor.

299 kr hos Väskan.com
Besök butiken
 
passfordral

2. Passfodral

Passet tar mycket stryk när det trycks in i en permanent fuktig ryggsäck under en tre veckor lång vandring genom Amazonas djungler. Se till att din vän tillåts resa in i Sverige igen, hjälp honom eller henne att skydda passet med ett snyggt och hållbart passfodral.

269 kr hos Väskan.com
Besök butiken
 
samsonite resväska orange

3. Samsonite Aeris resväska i starka färger

Vad varje resenär önskar sig är en tålig resväska som inte ser ut som alla andra. Den här försvinner inte på bagagebandet och minskar risken för förväxling av bagage. Din bror slipper lämna flygplatsen med en väska full med någon annans smutstvätt.

2199 kr hos Väskan.com
Besök butiken
 
kabinväska som present

4. En kabinväska med rätt mått som rymmer mycket

Bagageavgifter som kostar dubbelt så mycket som själva biljetten vill lågprisbolagsresenären helst undvika. Då måste kabinväskan rymma mycket och vara lätt att transportera i alla miljöer. Den här kombinerade rullväskan och ryggsäcken uppfyller de kraven, samtidigt som din vän kan undvika att stoppa alltför mycket av sina surt förtjänta pengar direkt i fickorna på Michael O'Leary.

999 kr hos Travel Heroes
Buybutton obsolete
 
silkespyjamas för resan

5. Silkespyjamas

Det är inte alltid läge att låta allt hänga ut. Den som ofta delar rum med andra på resan behöver en något passande att sova i. En silkespyjamas är just det – den tar liten plats i bagaget och passar lika bra i kalla som i varma klimat.

479 kr hos Travel Heroes
Buybutton obsolete
 
vägglöss skydd

6. Vägglössskydd

Man vet inte alltid vad det är man sover i när man är ute och reser. Det här impregnerade lakanet skyddar både budgetresenären och Hilton-stammisen från vägglöss.

479 kr hos Travel Heroes
Buybutton obsolete
 
Ett Interrailkort i första klass

7. Ett Interrailkort i första klass

Den som reser mycket för nöjes skull vet att han eller hon måste spara och lägger sällan pengar på bekvämligheter. Unna dina vänner eller familjemedlemmar en bekväm resa genom alla Interrail-länder. Betydligt plånboksvänligare än att köpa dem en förstaklassbiljett på en A380 till Singapore.

3865 kr hos sj.se
Besök butiken
 
rymdpenna

8. Rymdpenna

Funkar den här pennan i rymden, funkar den också till att författa vykort på stranden på Koh Samui – även under monsunperioden. Skriver under alla förhållanden.

279 kr hos Pen Store
Besök butiken
 
pentax äventyrskamera som present

9. En äventyrskamera

Äventyraren som vill dokumentera alla sina extrema upplevelser under resans gång kunde inte önska sig en bättre present än en riktigt robust kamera. En som är vattentät, stöttålig och som dessutom tar bra bilder som sedan kan visas upp för kompisarna.

2790 kr hos CDon
Besök butiken
 
rymdresa upplevelse present

10. En rymdresa

Har man inte råd att köpa flygbiljetter som present, har man förmodligen inte råd med det här. Men för personen som redan har varit överallt är en rymdresa ett utmärkt presentalternativ. Kan med fördel kombineras med rymdpennan.

- hos Go Dream
Besök butiken
 


Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.