Presenttips.se logo

Vinnarna av tävlingen: "Vilken julklapp är detta julrim för?"

2012-12-03 av Christoffer
Vinnarna av tävlingen: "Vilken julklapp är detta julrim för?"
Foto: photostock på freedigitalphotos.net (redigerad)

Nu är tävlingen "Vilken julklapp är detta julrim för?" avgjord och vinnarna har blivit meddelade. Denna tävling visade sig bli den mest populära hittills även om den avgjordes redan i det första tävlingsbidraget av LisaN. Svaret var förstås Turbo-Spat. Produkten finns olika varianter/färger av produkten men samtliga varianter av Turbo-Spat har godkänts.

Det lönar sig alltså att vara snabb med att komma med sina gissningar. Ett sätt att hålla koll på tävlingarna är att Gilla vår sida på Facebook men ännu bättre är att följa Presenttips.se på Bloglovin eller i din RSS-läsare, då ser du när tävlingen kommer ut tidigare än du gör på tex BliEnVinnare.com & Tävlingsguiden där vi vanligtvis också publicerar tävlingarna.

Julrimmet för Turbo-Spat var alltså:

När du dig ned i badet sänka,kan det hända att du börjar tänka:"Har jag möjligen ätit nåt dumt,som gör att det låter skumt?"En massage för kropp och själ,från en vän som vill dig väl.

Eftersom tävlingen avgjordes så snabbt utfärdades också en bonustävling i halvtid där alla "silvermedaljörer" hade möjligheten att vinna 100 kr i presentkort på Badlust.se. Denna tävling vanns, efter lottning, av "Helena i Uppsala".

Ikväll runt 19-tiden publiceras nästa Måndagstävling här på Presenttips.se och vi lovar att det blir den sötaste tävlingen på nätet!


Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.