Presenttips.se logo

Vinnaren i Upplevelse.com-tävlingen

2013-02-12 av Christoffer
Vinnaren i Upplevelse.com-tävlingen

Oj oj oj, visst brukar det vara svårt att välja en vinnare men denna gång i tävlingen där man kunde vinna en romantisk upplevelse var det snudd på omöjligt. Vilka bra bidrag ni skickade in! Jag önskar att jag kunde ge en liten vinst till er alla men någon måste ju vinna.

Även om inte alla har samma möjlighet att sprida tips om Presenttips.se via bloggar, Facebook, Twitter så var det denna vecka mycket fokus på hur mycket man kunde hjälpa till med det. Denna blogg lever mycket av att tipsen sprids och av den anledningen tillsammans med bra förslag på hur man kunde göra en fin Alla Hjärtans Dag för sin familj så vinner, för andra gången denna vecka, Daniela Brantlind. Det blev en snöbollseffekt för Daniela som i princip varit med i varje tävling sedan bloggen startade. Grattis återigen!


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.