Vinnaren i tävlingen om smarta saker

2013-01-30 av Christoffer
Vinnaren i tävlingen om smarta saker
Foto: digitalart på freedigitalphotos.net (redigerad)

Förra veckan hade vi en tävling om vilken smart sak man vill se uppfinnas under 2013. Vi ville lyfta fram jobbiga vardagsproblem och eventuellt också produkter som skulle kunna lösa dem på samma sätt som produkterna på SmartaSaker.se som sponsrade tävlingen.

Det brukar vanligtvis inte vara helt lätt att välja en vinnare men denna gång var det riktigt, riktigt svårt men många bra förslag. Vi har bedömt förslagen utifrån hur smarta/kreativa de är, till viss mån hur rimliga de är men också hur väl de skulle passa in på SmartaSaker.se's sortiment. Utöver det har vi också tänkt på hur stort problemet är och till viss mån för hur många.

Vi fastnade till slut för Lena Sundqvist vardagsproblematik för personer som saknar full funktion i båda händer. För personer som tex fått en stroke eller fått amputera en hand är enkla vardagssaker som att baka ut en deg eller då framförallt dra igen ett blixtlås med bara en hand. Det finns tekniker, se tex denna intressanta blogg, men det verkar inte finnas några produkter som gör detta smidigt.

Lena vinner alltså 300 kr presentkort på SmartaSaker.se. Om hon vill vänta tills smarta ingenjörer lyckats hitta på en smart lösning på blixtlåsproblemet och produkten letat sig in i sortimentet överlåter vi till Lena att bestämma! Stort grattis till dig.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.