Presenttips.se logo
Divider header

Dagens julklapp

Gör Din Egen Ölkalender

Adventskalendrar för vuxna blir bara mer och mer populära. Den här presenten är en ölkalender som du själv kan fylla med ...

Gör Din Egen Ölkalender

179 kr

Vinnaren av "Vilken ska bort?"-tävlingen

2012-11-20 av Christoffer
Vinnaren av "Vilken ska bort?"-tävlingen

Vår första tävling "Vilken ska bort?" lanserades förra veckan och jag tycker nog att man kan kalla det en succé med 19 svar! Ingen var dock i närheten av det, ganska långsökta, svaret jag sökte. Den gemensamma nämnaren jag sökte var "Skidåkning i alperna" eller liknande - och då skulle yogamattan bort.

Motiveringen till detta var "Creatine Powder" = puder (pudersnö), solkräm behövs när man åker skidor i alperna och skidhjälmen behövs förstås då också. Yogamattan har inget i en skidbacke att göra.

Nja, det var nog lite fail av mig med svårighetsgrad. Men, jag lovade ju en vinst även om ingen svarade helt korrekt och vinnaren blev Slavdrivarn och Dieseldoris med sitt svar:

Solkrämen ska ju bort bums!Träningsrelaterade grejer i övrigt.Kreatin is the shit för att få muskeltillväxt, hjälmen kan du behöva om du planerar att dunka huvudet i väggen på gymmet av utmattning och yogamattan är ju till för just yoga eller stretcha ut efter ett rejält svettigt benpass.

Sen när tusan tog sig solkrämen in på gymmet =) Så bort med den å fram me musklerna säger jag bara :D

Som jag tyckte var det mest påhittiga av svaren. Det fanns många välformulerade och väl genomtänkta och ibland även svar som var mer logiska än det svar jag tänkt ut. Spelreglerna var dock Rätt eller Kreativt.

Så, grattis Slavdrivarn och Dieseldoris till ett presentkort á 200 kr på Sportamore.se!


Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.