Vad är jobbigast när DU letar presenter på nätet?

2012-11-28 av Christoffer
Vad är jobbigast när DU letar presenter på nätet?

Jag försöker, tillsammans med mina medarbetare, att hitta bra presenttips och julklappstips med en rad olika infallsvinklar och artiklar. Vår ambition med Presenttips.se är att ge de bästa presenttipsen på ett sätt som gör det roligt att läsa och leta. Vi försöker också ge inspiration till nya typer av presenter, hjälpa dig att hitta nya butiker samt få tips på saker som rör presenter rent allmänt.

Svårigheten med att ge presenttips är att varje persons behov är unikt. Din version av "Present till honom", till exempel, är inte densamma som nästa person som besöker denna sida. Jag försöker delvis lösa det genom att starta (referens saknas) där vi svarar på frågor baserat på dina specifika behov (kom igen, våga använda denna tjänst!). Det är också idén bakom vår presenttipsgenerator, att försöka matcha varje persons unika intressen och behov mot presenter som matchar detta.

Sen misstänker jag att det finns ett så stort utbud och att man bara vill skumma igenom en massa presenter, så snabbt som möjligt, för när man ser nåt man gillar så vet man.

Jag tror dock att jag knappt nått halvvägs för att hjälpa dig så mycket som jag hoppas vilja kunna hjälpa dig att hitta presenter. Därför skulle jag jättegärna vilja ha feedback på vad DU tycker.

Vad anser du? Hjälp mig att göra dina presenter bättre!

  • Vad tycker du är jobbigast när du letar presenter på nätet?
  • Vad skulle en webbsida eller blogg kunna göra för att göra det lättare att hitta presenter?
  • Vad skulle rubriken på en artikel vara som skulle lösa just ditt vanligaste problem?
  • Hur vill du helst få inspiration till presenter?
  • Är det något fel som samtliga presenttips-sajter gör?

Skriv vad du tycker i kommentarsfältet nedan! Du behöver inte svara på frågorna ovan, låt tankarna flöda fritt.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.