Topp-5 bästa skönhetsbutikerna på nätet

2012-12-11 av Christoffer
Topp-5 bästa skönhetsbutikerna på nätet

Idag tar vi en närmare titt på butikerna på nätet där du kan hitta krämer, hårinpackningar, make-up och annat för din skönhetsvård. Det finns förstås massvis av butiker som säljer skönhetsprodukter på nätet men vi har fokuserat på de som har specialiserat sig i området och i princip bara säljer skönhetsprodukter och relaterade varor. Även denna gång är det mycket jämnt mellan butikerna

  1. Eleven.se - Den ultimata skönhetsbutiken med massor av produkter, tips och inspiration.

  2. Lyko.se - Lyko gör det lätt och roligt att hitta allt från hudvård till värmeverktyg. Bilder och enkla menyer gör sidan lättnavigerad genom det digra utbudet.

  3. Bangerhead.se - Även om Bangerhead har visst fokus på hårvård har de också ett stort sortiment inom hudvård, make-up och annan skönhetsvård. Sidan är rolig och inspirerande att shoppa runt på och det är lätt att hitta rätt och få tips.

  4. Beauty Planet -En ganska enkel men ändå välutrustad webbshop med allt inom hudvård, hårvård, parfym och make-up.

  5. Nelly.com skönhet - Nelly har samma utformning på sina skönhetsprodukter som resten av sajten. Det finns mycket att välja mellan och lätt att sortera mellan varorna men det blir inte lika flerdimensionellt som på de specialiserade skönhetsbutikerna.

Bubblare: BeautyNet och Gents.se

Hur har vi gjort bedömningen?

När vi gör våra topp-5 bedömningar över presentbutiker av olika slag baserar vi dem främst på:

  • Generellt - Är detta en bra butik att leta presenter på?
  • Utbud - Har de ett stort utbud av presenter?
  • Unikt och annorlunda - Har de samma sak som alla andra eller har de lyckats hitta egna produkter?
  • Lätt, snyggt och enkelt att shoppa på sidan - Är sidan ful och plåttrig eller är den snygg, kul, inspirerande och enkel att surfa runt på?
  • Vi tar även viss hänsyn till priser och upplevd kvalitetskänsla på produkterna (baserat på produktbilder!).

Det är dock inte lätt att göra generella, objektiva bedömning och det finns många fler aspekter att ta hänsyn till. Läs mer om vad vi inte bedömer etc här!

Håller du inte med?

Håller du inte med vår lista? Skriv gärna din topp-5 lista för skönhetsbutiker på nätet i kommentarsfältet nedan.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.