Topp-5 bästa butikerna för att köpa tidningsprenumerationer

2012-12-14 av Christoffer
Topp-5 bästa butikerna för att köpa tidningsprenumerationer

Tidningsprenumerationer är något som fått ett stort genomslag på nätet då det är enkelt att beställa och enkelt att hitta nya, lite mer udda tidningar och magasin. Internet är helt enkelt en ypperlig kanal för denna produkt. Det finns en handfull butiker på den svenska marknaden som erbjuder tidningsprenumerationer. De är mycket lika varandra men skiljer sig i form av utbud, erbjudanden/premier och till viss mån även i priser.

  1. Tidningskungen.se - Stort utbud med över 3.500 tidningar att välja mellan! Lätt att hitta tidningar, baserat på faktorer som pris, om man vill ha en premie osv.

  2. Tidningsbutiken.se - Mycket lik Tidningskungen i sin utformning vilket gör silverplatsen till en långt ifrån självklar sak. Har en tydlig struktur på sidan som gör det lätt att hitta tidningar, om än inte lika inspirerande som Tidningskungen.

  3. Tidningar.nu - Bra webbtjänst men känns inte lika omfattande som ovanstående prenumerationstjänster. Det är en tidningsbutik, rakt upp och ner, utan krusiduller. På gott och ont.

  4. Tidningstorget.se - Tidningstorget är en bra webbshop som har inte mycket som skiljer denna butik från ovanstående tidningsbutiker annat än att man också säljer bokserier. Drivs av Posten och Sveriges Tidskrifter.

  5. Magasinshoppen.se - Magasinshoppen är Bonnier Tidskrifters egen webbshop för prenumerationer och har således endast Bonniers tidskrifter. Webbshoppen är bra men det något magra utbudet drar ner på betyget.

Hur har vi gjort bedömningen?

När vi gör våra topp-5 bedömningar över presentbutiker av olika slag baserar vi dem främst på:

  • Generellt - Är detta en bra butik att leta presenter på?

  • Utbud - Har de ett stort utbud av presenter?

  • Unikt och annorlunda - Har de samma sak som alla andra eller har de lyckats hitta egna produkter?

  • Lätt, snyggt och enkelt att shoppa på sidan - Är sidan ful och plåttrig eller är den snygg, kul, inspirerande och enkel att surfa runt på?

  • Vi tar även viss hänsyn till priser och upplevd kvalitetskänsla på produkterna (baserat på produktbilder!).

Det är dock inte lätt att göra generella, objektiva bedömning och det finns många fler aspekter att ta hänsyn till. Läs mer om vad vi inte bedömer etc här!

Håller du inte med?

Håller du inte med vår lista? Skriv gärna din topp-5 lista för tidningsprenumerationer på nätet, i kommentarsfältet nedan.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.