Tips på julquiz du kan göra med familj och vänner i jul

2019-12-11 av Christoffer
Tips på roliga julquiz för familj och vänner - enskilt eller i lag

Nu har jag släppt en ny sektion på julsektionen på Presenttips.se. Något roligt för er som vill ha något kul att göra på julafton eller när du träffar familj och vänner i jul: Julquiz! Frågesporter med jultema, med andra ord.

Än så länge finns det två stycken frågesporter men fler kommer att komma allt eftersom, tex ett med julmusikstema. De två julquiz som finns såhär långt är ett allmänt julquiz som handlar om jul och julfirande. Här får ni testa er om allt som har med julen, jultraditioner och liknande frågor. Spelet går att göra med, eller utan, spelledare då svaren är dolda.

Den andra frågesporten är ett quiz om julfilmer för de som älskar julfilm. Här rör alla frågor julfilmer på ett eller annat sätt. Ju fler julfilmer man sett, desto bättre kommer det nog gå men quizzet är upplagt på ett sätt som gör att man kan göra det och ha roligt utan att ha sett så många julfilmer alls.

Den tredje frågesporten är ett quiz om julmusik. Här handlar det mer om låttitlar, artister och annat som har med julmusik att göra. Har man varit med om ett antal jular har man goda chanser att ta poäng så quizet är för hela familjen och absolut inte bara för musiknördar.

Hoppas ni kommer gilla dem! Kom gärna med kommentarer på eventuella faktafel, frågor som skulle tillföras, orättvisa poängsättningar och allt annat. Kommentera gärna också om ni använder er av quizzet!


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.