Tips på spellistor med bra, glad och vacker julmusik

2019-11-14 av Christoffer
Bra tips på julmusik - spellistor på Spotify med fin julmusik

Än är det kanske något tidigt att börja spela julmusik hemma men när det är dags så gäller det att vara redo. Eftersom varje del av julen kräver sin egen stämning, och varje stämning kräver sin egen typ av julmusik har vi sammanställt massor av olika spellistor med julmusik för olika tillfällen.

Bland spellistorna hittar du till exempel Julmusik i Kyrkan, Svensk julmusik, Julmusik för barn och Julmusik med 50-talskänsla. Du hittar samtliga spellistor med julmusik här. Utöver det finns det massor av andra spellistor på Spotify, spana framförallt in Spotifys egna spellistor.

Om du gillar spellistorna så får du gärna följa Presenttips.se på Spotify eller någon av spellistorna, om du gillar dem.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.