Presenttips.se logo

Smyglansering av en av flera nya funktioner

2015-08-07 av Christoffer
Presenttips.se smyglanserar nya funktioner

Under sommaren har jag legat lågt med nya blogginlägg här på Presenttips.se. Det betyder dock inte att det inte har hänt något på sajten. Mycket har istället hänt bakom kulisserna, framförallt för att sajten ska bli snabbare att ladda. Arbete är långt ifrån klart då sajten inte laddar så snabbt som jag vill.

Den funktion som är först ut med att smyglanseras nu under sommaren är vår databas med namnsdagar där man kan söka på vem som har namnsdag när samt få tips på namnsdagspresenter till den som har namnsdag idag. Denna del av sajten kommer att utökas under hösten med fler smarta och intressanta kringfunktioner.

De andra funktionerna som lanseras inom kort går också att hitta om man letar noga på sajten. Kan du hitta dem?


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.