Presenttips.se logo

Ny version av sidan på gång

2014-06-18 av Christoffer
Ny version av sidan på gång

Det var ett bra tag sedan Presenttips.se uppdaterades men det betyder inte att jag glömt bort sidan, inte alls. Jag håller för närvarande på att göra en betydande omrenovering av sidan och all min energi går åt till det i dagsläget. I samband med det vill jag passa på att få feedback på vad du skulle vilja att en presenttipssida ska kunna hjälpa dig med!

  • Vad saknar du i dagsläget på Presenttips.se och andra sajter på nätet?
  • Vilken typ av problem har du oftast när du ska köpa presenter till någon?
  • Vad önskar du att en presentsida skulle kunna lösa åt dig?
Skriv lite om vad du tänker och känner i kommentarsfältet nedan eller mejla mig direkt på christoffer@presenttips.se. Jag blir jätteglad för alla tips!


Skriv en kommentar

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.