Ny design på Presenttips.se

2018-11-28 av Christoffer
Ny design på Presenttips.se

Det händer alltid mycket under ytan på Presenttips.se för att alla presenttips ska vara aktuella, uppdaterade och rätt kategoriserade - funktioner och saker som kanske inte alltid syns utåt. Nu har vi dock gjort en mer synlig uppdatering av sajten genom att uppdatera den gamla designen med en ny!

Den nya designen är förbättrad för att göra det lättare att använda Presenttips.se på mobilen och andra skärmar, samt uppdaterad för att göra det lättare att hitta rätt presenter. Vi har också uppdaterat vår databas med julmarknader så att det ska bli lättare att hitta julmarknader över hela Sverige.

Säg gärna till om du hittar något som inte stämmer efter designen eller kom med idéer på andra saker som skulle behövas på Presenttips.se!


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.