Nu finns Presenttips.se på Instagram

2017-10-16 av Christoffer
Nu finns Presenttips.se på Instagram

Det finns alltid olika sätt att presentera presenttips på och bilder är en viktig del för att få inspiration om vad som finns att köpa och vilka det kan passa för. För att kunna visa upp och inspirera genom bilder finns nu Presenttips.se på Instagram som @presenttips.se. Här finns redan nu bilder från framförallt upplevelsetester men framöver kommer det komma exklusiva presenttips där samt tävlingar så om du har ett Instagram-konto, följ gärna @presenttips.se så missar du inget!

Jag vill även passa på att tipsa om @julmarknader där ett urval av julmarknader från den populära julmarknadsdatabasen är samlade. Här får du tips på julmarknader och kan ladda julstämning!


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

1 kommentar

Gefle Forum/Annette Norgren - 2017-11-28

Hej, vill ni vara vänlig att ta bort eventet Julmarknad på Gefle Forum den 2/12 tack! Förra året hade vi det men i åt blir det ingen! Med vänlig hälsning, Annette