Presenttips.se logo

Nu börjar tävlingssäsongen!

2015-11-19 av Christoffer
Nu börjar tävlingssäsongen!

Jag brukar se rätt tydligt på besökarstatistiken på Presenttips.se när julhandeln börjar dra igång. Oftast brukar det vara kring löning den 25:e november men i år verkar det ha börjat lite tidigare. Med julen på ingång drar vi också igång årets säsong med jultävlingar! I år ska vi försöka slå ett nytt rekord i antal tävlingar så håll utkik på vår tävlingssida så ser du när vi har en ny tävling på gång. I vissa fall gäller det att vara smart, i andra fall att vara kreativ eller smart. Vi försöker alltid komma på nya roliga sätt att tävla!

Först ut är en Twitter-tävling som jag väljer att kalla en pingpong-tävling och den har redan startat!

Om du vill vara säker på att få reda på alla tävlingar och därtill före alla andra, se till att följa oss på Facebook och Twitter där tävlingarna utannonseras och till viss mån även utspelas!

Lycka till och hoppas att ni får det roligt med tävlingarna i år.


Skriv en kommentar

Notera att kommentarerna är ett sätt att publikt kommentera en sida/artikel på Presenttips.se. Det du skriver i en kommentar postas för alla att läsa här (inklusive namn, dock EJ epostadress). Kommentarer med privata data som tex personnummer, adress, telefonnummer etc raderas omedelbart. Vill du skriva enskilt till Presenttips.se så skicka istället ett mejl på info@presenttips.se.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer än.